About us

GEOSCAN este o companie privata specializata in investigatii geofizice (geofizica aplicata), geologice, topografie, studii de mediu si servicii de consultanta.
GEOSCAN opereaza proiecte national si international, oferind servicii flexibile cu aplicabilitate in constructii rezidentiale si comerciale, drumuri, poduri, cai ferat, parcuri eoliene si fotovoltaice,  poluarea solului si subsolului.
Aplicam metode geofizice neinvazive de analiza ale subsolului  bazate pe tehnici de magnetometrie, electrometrie, GEORADAR (GPR), radio detectie (RFL), adica geofizica aplicata.
The equipment own by the company allows us to carry out numerous underground quality surveys according to national and international standards.
Serviciile de interpretare a datelor geofizice si geologice completeaza oferta GEOSCAN, reprezentand astfel un pachet complet ce se adreseaza firmelor de proiectare, constructie, de utilitati (apa, canal, gaze, curent electric), cat si de mediu.
Masuratorile de teren, procesarea si interpretarea datelor geofizice si geologice sunt realizate de o echipa de profesionisti cu 20 de ani de experienta nationala si internationala
Share
Share
en_US
Apelati