Despre noi

GEOSCAN este o companie privata specializata in investigatii geofizice (geofizica aplicata), geologice, topografie, studii de mediu si servicii de consultanta.
GEOSCAN opereaza proiecte national si international, oferind servicii flexibile cu aplicabilitate in constructii rezidentiale si comerciale, drumuri, poduri, cai ferat, parcuri eoliene si fotovoltaice,  poluarea solului si subsolului.
Aplicam metode geofizice neinvazive de analiza ale subsolului  bazate pe tehnici de magnetometrie, electrometrie, GEORADAR (GPR), radio detectie (RFL), adica geofizica aplicata.
Aparatura din dotarea firmei ne permite efectuarea a numeroase verificari de calitate ale solului si subsolului conform standardelor nationale si internationale.
Serviciile de interpretare a datelor geofizice si geologice completeaza oferta GEOSCAN, reprezentand astfel un pachet complet ce se adreseaza firmelor de proiectare, constructie, de utilitati (apa, canal, gaze, curent electric), cat si de mediu.
Masuratorile de teren, procesarea si interpretarea datelor geofizice si geologice sunt realizate de o echipa de profesionisti cu 20 de ani de experienta nationala si internationala
Share
Share
ro_RO
Apelati