Despre noi

GEOSCAN este o companie privatā specializatā in investigatii geofizice (geofizicā aplicatā), geologice, geotehnice, topografie, tomografie, studii de mediu si servicii de consultanta.
GEOSCAN opereazā proiecte national si international, oferind servicii flexibile cu aplicabilitate in constructii rezidentiale si comerciale, drumuri, poduri, cāi ferate, parcuri eoliene si fotovoltaice,  rafinārii, poluarea solului si subsolului.
GEOSCAN aplicā metode geofizice neinvazive de analiza ale subsolului  bazate pe tehnici de magnetometrie, electrometrie, tomografie seismicā, tomografie electricā ERT, georadar (GPR), radiodetectie (RFL), adicā geofizicā aplicatā si metode invazive foraje, carote, dezveliri.
Aparatura din dotarea companiei ne permite efectuarea a numeroase verificari de calitate ale solului si subsolului conform standardelor nationale si internationale.
Serviciile de interpretare a datelor geofizice, geotehnice si geologice completeaza oferta GEOSCAN, reprezentånd astfel un pachet complet ce se adreseaza firmelor de proiectare, constructie, de utilitati (apa, canal, gaze, curent electric), rafināriilor, cat si firmelor de mediu.
Māsurātorile de teren, procesarea si interpretarea datelor geofizice si geologice sunt realizate de o echipa de profesionisti cu peste 20 de ani de experientā nationalā si internationalā.
Share
Share
ro_RO
Apelati